Over ons

Onze markten

Wekelijks kan je terecht bij De Zoete Droom op de markt in jouw regio. Onze eIgentijdse lekkernijen en “snoep van toen” verwennen jouw smaakpapillen. Voor eigen gebruik of als geschenk, met snoepjes naar ieders smaak, ook suikervrij, verras je menigeen. Tijdsgebonden past ons aanbod zich aan, zoals voor Sinterklaas, Eindejaar, Pasen, moederdag…

Onze thuiswinkel

Geraak je niet naar de markt, dan ben je welkom in onze thuiswinkel. Steeds open op woensdagnamiddag van 14u00 tot 17u00. Of maak een afspraak via telefoon op het nummer 0496 217506, we bedienen je op het afgesproken tijdstip. Wens je een origineel geschenk voor een vriend, familielid, schooljuf, ... ? We bereiden een “speciaal-op-maat”-pakket dat je met fierheid kan aanbieden. En voor de ontvanger : aangenaam voor het oog, zoet in de mond !

Shop jouw snoep online

Wil je jezelf eens verwennen met snoepgoed of iemand een zoete attentie toesturen? Stel je snoeppakket samen op onze webshop en we sturen het naar je toe.

Overheerlijke snoepjes bestellen?

Stel je snoeppakket samen in 1-2-3! Bestel je snoep online en wij versturen het voor jou. Wil je jezelf eens verwennen met snoepgoed of iemand een zoete attentie toesturen? Stel je snoeppaket samen in onze webshop.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×